Idei pentru iluminarea biroului

Idei pentru iluminarea biroului

Spatiile pentru birouri au nevoie de un iluminat care sa asigure un mediu vizual eficient. Corpurile de iluminat LED, cum ar fi corpurile liniare Alqa 1-2P si Alqa 2-2P, Tona-3P sau Brek-3P reprezinta solutia perfecta pentru iluminarea acestor spatii.

Acestea ofera o iluminare puternica, au un consum redus de energie, o durata de viata de peste 30.000 de ore, o eficienta ridicata, sunt ecologice, nu contin mercur si plumb, nu genereaza interferente electromagnetice, au un circuit LED independent care previne intreruperea totala a iluminarii in cazul in care un LED se defecteaza si au un unghi de deflectie cu distributie uniforma a luminii.

De asemenea, panourile LED, cum ar fi Helia, Arya, Artis sau Ponte sunt folosite pentru iluminarea eficienta a spatiilor pentru birouri. Se monteaza usor, incastrate in tavan, ofera un design elegant, nu necesita timp de incalzire, sunt ecologice, nu emit radiatii IR si raze ultraviolete si ofera o lumina puternica si instantanee, astfel incat sa acopere intreaga suprafata de lucru.