Ce modalitate de iluminare aleg pentru spatiile comerciale?

Ce modalitate de iluminare aleg pentru spatiile comerciale?

Fie ca este vorba despre spatii comerciale, depozite sau hale de productie, corpul de iluminat Unix, care are o durata de utilizare de pana la 50.000 de ore si aprindere instantanee este solutia perfecta pentru iluminatul industrial.

Acesta este un corp de iluminat industrial cu led  ingust (Highbay Slim), cu o putere de 200 W, o tensiune de alimentare de 100-240V AC,50HZ, o temperatura de culoare de 5000-6000K, un factor de putere ≥ 0,9, un index de culoare de 80, un grad de protectie IP65, o distributie uniforma a luminii si un flux luminos de 22.000 de lumeni, care poate fi reglat si controlat foarte usor, astfel incat intensitatea luminii poate fi redata in locurile in care este mai multa nevoie de lumina.

De asemenea, Unix nu cauzeaza interferente electromagnetice si nu contine mercur, plumb sau alte substante nocive care pun in pericol mediul inconjurator.

Astfel, datorita iluminatului eficient de care da dovada si integrarii lui in aproape orice spatiu, Unix poate fi folosit atat in spatii comerciale, cat si in cladiri industriale sau spatii de depozitare.