Modium, investitie inteligenta pentru spatiul tau comercial

Modium, investitie inteligenta pentru spatiul tau comercial

 Sistemele modulare Modium reprezinta una dintre cele mai folosite surse de iluminat pentru spatiile industriale, office sau cele comerciale, acestea avand un consum redus de energie, un flux luminos puternic si costuri de mentenanta redusa.

Modium sunt sisteme modulare complexe. Instalarea lor este una standard, putand fi montate direct pe tavan. Un astfel de sistem poate fi creat doar dintr-o unitate de canal si un corp de ilumnat LED.

Curentul maxim este de 16A, iar fluxul luminos de 130 lm/W, ceea ce duce la un consum redus de energie.

Core -2 Core

Alimentarea cu energie, controlul iluminatului si conectarea la iluminatul de urgenta sunt integrate intr-un canal multifunctional. Sistemul dispune de 3 conectori nod, X, T si L, prin care se face combinarea componentelor, fara a mai fi nevoie de folosirea altor unelte.

X node  T node   L node

X Node Connector                          T Node Connector                          L Node Connector

Cu un kit modular complet compatibil si o temperatura de culoare de 3000 K, 4000 K si 6000 K, corpurile de iluminat Modium se adapteaza oricaror spatii comerciale sau industriale. Aceste sisteme sunt de mai multe tipuri si se diferentiaza intre ele prin lungime si putere energetica (595 mm – 18W/20W/32W sau 1478 mm – 45W/65W/80W).