Modium: investiție inteligentă pentru iluminatul LED comercial

august 2019Tehnologie LED

Modium: combinația optimă de consum(-), mentenanță (-), luminozitate(+)

Sistemele modulare Modium reprezintă una dintre cele mai folosite surse de iluminat pentru spațiile industriale, office sau comerciale, acestea având un consum redus de energie, un flux luminos puternic și costuri de mentenanță redusă.

Corpurile de iluminat Modium sunt sisteme modulare complexe. Instalarea lor este una standard, putând fi montate direct pe tavan. Un astfel de sistem poate fi creat doar dintr-o unitate de canal și un corp de ilumnat LED.

Date tehnice

Curentul maxim este de 16A, iar fluxul luminos de 130 lm/W, ceea ce duce la un consum redus de energie.

Alimentarea cu energie, controlul iluminatului si conectarea la iluminatul de urgenta sunt integrate intr-un canal multifunctional. Sistemul dispune de 3 conectori nod, X, T si L, prin care se face combinarea componentelor, fara a mai fi nevoie de folosirea altor unelte.

Cu un kit modular complet compatibil si o temperatura de culoare de 3000 K, 4000 K si 6000 K, corpurile de iluminat Modium se adapteaza oricaror spatii comerciale sau industriale. Aceste sisteme sunt de mai multe tipuri si se diferentiaza intre ele prin lungime si putere energetica (595 mm – 18W/20W/32W sau 1478 mm – 45W/65W/80W).

Categorii articole