Iluminat LED pentru clădiri de birouri

Calitatea luminii

Este unul din cei mai importanți factori în iluminatul office.

Pentru că echipa dumneavoastră petrece multe ore în birou, este esențial ca atmosfera dată de diferitele surse de lumină să fie una cât mai naturală.

Iluminatul LED permite reglarea și personalizarea luminii, pentru diferite spații și momente, cu efect optimal de-a lungul zilei.

Reducerea costurilor

Se realizează prin consum mic de energie, costuri de mentenanță scăzute și sisteme de management al luminii.

Iluminatul LED consumă cu până la 80% mai puțină energie decât iluminatul tradițional; iar durata de viață de până la 100.000 de ore de funcționare reduce costurile de mentenanță.

Suplimentar, echipamentele de management al luminii optimizează întregul sistem.

Studiu de caz iluminat LED pentru clădiri de birouri / office:

VOX Technology Park

9
Suprafață iluminată: 30.000 m2
9
Cerințe client: Iluminat sustenabil, ecologic, adaptat unei clădiri cu cele mai ridicate standarde BREEM.
9
Mod de lucru: Pe bază de simulări acceptate de client, care să corespundă standardelor și recomandărilor europene. Calcule de rentabilitate și recuperare a investițiilor.
9
Tipuri de spații: Recepție, zone publice de interior, spații deschise de birouri, încăperi private, săli de ședințe, spații interioare și exterioare de relaxare, căi de evacuare, garaj subteran, parcare exterioară, spații de acces în clădire.
9
Produse utilizate: Panel Quadro, corp liniar Artume, downlight Stella, profile de aluminiu cu bandă LED, aplică Antares, corp emergență Orion cu și fără protecție, corp Tona 3P, corp ornamental de exterior Filar, corp de iluminat public Dresden, corp de grădini Garden, profile de aluminiu de exterior cu bandă LED, corpuri de balizaj.

VOX Technology Park este cel mai complex proiect pe care l-am dezvoltat până acum. Este un proiect de suflet, pentru că ne întoarcem la începuturile noastre de antreprenori în tehnologie. 4LED ne-a fost un partener de încredere, care a putut administra gradul ridicat de complexitate, în condiții de calitate excepțională.

Virgil Tomoreanu

Dezvoltator Proiect, VOX Technology Park

Proiecte de iluminat LED pentru clădiri de birouri

ADR Vest
OperaCenter
SmartFit

Contactați-ne pentru mai multe detalii

7 + 3 =