Iluminat LED medical

Standardele de igienă

Aplicațiile medicale impun o rezistență la germeni crescută și curățare ușoară a sistemelor de iluminat.

Datorită compatibilității cleanroom și protecției crescute la praf, lichide și produse chimice, dar și datorită mentenanței reduse, corpurile de iluminat LED sunt alegerea ideală pentru aplicații medicale.

Calitatea luminii

Este dată de performanța și confortul vizual.

Lumina trebuie să fie adaptată situației, cu o redare perfectă a culorii, fără umbre și reflexii – criterii foarte importante mai ales în utilizări chirurgicale.

Corpurile de iluminat LED cu grad scăzut de orbire protejează utilizatorii cadre medicale și pacienți, și creează o senzație de bine.

Studiu de caz iluminat LED medical:

Clinica Dr. Munteanu

9

Suprafață iluminată: 1.500 m2

9

Cerințe client: Iluminat sustenabil în standarde stricte de igienă, adaptat unei clinici medicale moderne.

9

Mod de lucru: Pe bază de simulări acceptate de client, care să corespundă standardelor și recomandărilor europene. Calcule de rentabilitate și recuperare a investițiilor.

9

Tipuri de spații: Recepție, săli de așteptare ambulatoriu, cabinete de consultații, saloane pre- și post-operatoriu, săli de operații, spații de birouri, săli de ședințe, căi de evacuare, parcare exterioară, spații de acces în clădire.

9

Produse utilizate: Panel Quadro Clip încastrat, panel Clean Room special pentru iluminat LED medical, corp emergență și hidrant Mobility, corp liniar încastrat Artume.

Pentru sălile de operații, cabinetele de consultații și saloanele pacienților, 4LED a implementat soluții de iluminat LED care respectă cele mai stricte standarde de igienă. Corpurile de iluminat sunt perfect etanșe și ușor de curățat, iar calitatea luminii este foarte apropiată de cea naturală, ceea ce contribuie la confortul pacienților și cadrelor medicale.

Dr. Mihnea Munteanu

Dezvoltator Proiect, Clinica Oftalmologică "Dr. Munteanu"

Proiecte de iluminat LED medical

– Clinica Oftalmologică Dr. Munteanu
– Spitalul Orășenesc Novaci
– Spitalul de Psihiatrie Jebel
– Spitalul Oncohelp

Contactați-ne pentru mai multe detalii

8 + 5 =