Iluminat LED comercial

Evidențierea produselor

Se realizează perfect cu iluminat LED: lumina difuză prezintă fidel formele, iar lumina direcțională evidențiază detaliile.

Redarea excelentă a culorii dă un aspect natural, mai ales produselor proaspete.

Pot fi realizate scene de iluminat pentru orice situație, ceea ce crește încrederea clienților și stimulează decizia de a cumpăra.

Atmosfera prietenoasă

Iluminatul LED, corect realizat, îmbunătățește experiența de shopping a clienților.

Un ambient plăcut, indiferent că este într-o zonă de așteptare sau într-un magazin cu trafic intens, creează o stare de bine.

Clienții sunt încurajați să fie deschiși și comunicativi, iar emoțiile pozitive ale unei experiențe de shopping plăcute îi vor face să revină.

Studiu de caz iluminat LED comercial:

PROFI România

9

Suprafață iluminată: 300 de magazine la nivel național.

9

Cerințe client: Iluminat corespunzător pentru diferite spații comerciale în interiorul supermarket-urilor.

9

Mod de lucru: Pe bază de simulări acceptate de client, care să corespundă standardelor și recomandărilor europene. Calcule de rentabilitate și recuperare a investițiilor.

9

Tipuri de spații: Culoare între rafturi; zone speciale pentru frigidere, legume fructe, carne și pește, pâine; zona caselor; intrare-ieșire; ieșiri de urgență.

9

Produse utilizate: Corp liniar Modium, panel Arya, spoturi Vero, corp emergență Orion.

Pentru cele peste 200 de reprezentanțe ale Stihl România a fost esențial să creăm o atmosferă personalizată, dar unitară la nivelul întregii rețele. 4LED ne-a oferit consultanță în proiectarea sistemelor de iluminat, ne-a sprijinit în designul și producția unui tracklight individualizat Stihl și ne-a fost un partener indispensabil pe parcursul întregului proiect.

Ioan Mezei

Director General, Stihl România

Proiecte de iluminat LED comercial

BMW
McDonalds
OPEL
PROFI
Reghina Blue
Sheraton
STHIL

Contactați-ne pentru mai multe detalii

2 + 14 =